HomeOnze leningen

Onze leningen

Wij bieden een uitgebreide reeks leningen om aan jouw financiële behoeften te voldoen. Wat je behoeften ook zijn, wij bieden flexibele en aanpasbare leningopties om je te helpen je financiële doelen te bereiken.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening voor jouw persoonlijke behoeften. Het is de juiste formule voor jou. Wij bieden je een persoonlijke lening op basis van jouw terugbetalingscapaciteit. Als je geen huiseigenaar bent, heb je al een persoonlijke lening afgesloten om aan je financiële behoeften te voldoen tegen aantrekkelijke tarieven.

Schuldconsolidatie

Schuldconsolidatie kan de oplossing voor jou zijn. Wat gebeurt er als al je schulden bij elkaar worden opgeteld? Hier is een eenvoudige en goedkope oplossing. Het principe van schuldconsolidatie is heel eenvoudig. Je krijgt één lening aangeboden om al je schulden af te betalen. Je hoeft maar één keer per maand te betalen en je kunt profiteren van een lagere rente, vooral als je je creditcardschulden consolideert.

Leningen voor huisvesting

Wij bieden deze formule aan voor renovatie-, bouw- en vastgoedprojecten. Wat de voorwaarden betreft, zijn wij de enige op de financiële markt. Het woonkrediet is bedoeld voor de aankoop van een gewoon of tweede verblijf of voor de financiering van een lokale investering met reeds voorbereide verrassingen. Schrijf je nu in en wij behandelen je aanvraag gratis.

Schoolleningen

Een goede opleiding is immers de beste manier om je toekomst veilig te stellen. Daarom zal ons team er alles aan doen om jou te helpen. Of je nu student bent of wat je leeftijd ook is. Wij kunnen je helpen je studie of stage te financieren. Kom je geld tekort om de geplande en onverwachte uitgaven van je kinderen te financieren? Een schoollening is het enige antwoord op jouw situatie…

Autolening

Een autolening is een lening voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Het type lening wordt geactiveerd wanneer je klaar bent voor een motor. Hier is er een verschil tussen een persoonlijke lening en het doel is om geld toe te voegen. Bijgevolg wordt een leningovereenkomst voor werken niet door een bankier aanvaard als een persoonlijke overeenkomst.

Investeringskrediet

Ben je een professional, zakenman of handelaar? Heb je een langetermijnproject waarvoor je aanzienlijke middelen nodig hebt? Dan is dit de formule voor jou. Het investeringskrediet is het ideale product voor klanten die gebruik maken van een buffet met hefboomwerking (investeringskrediet) op basis van financiële verbintenissen en die van plan zijn om hun portefeuille op lange termijn uit te bouwen.

Eén platform voor al je behoeften.

Service goedgekeurd door regelgevende instanties :
Zeer goed krediet: PROKREDIET SERVICE klantenservice is getest en gecertificeerd door regelgevende instanties.

Hoe lang duurt het voordat ik het geld op mijn rekening ontvang?

Als je een lening aanvraagt via https://prokrediet-services.com, ontvang je het geld meestal binnen twee werkdagen op je betaalrekening. Je ontvangt eerst een contract. Als je akkoord gaat, onderteken je de offerte en upload je de gevraagde documenten, zoals een kopie van je paspoort en salarisstrook. Als we je documenten goedkeuren, ontvang je nog dezelfde dag het geld op je rekening.

Hoe berekenen jullie het maximum dat ik kan lenen?

We vinden het belangrijk dat je verantwoord leent. Daarom kijken we naar je inkomen. Maar houden ook rekening met je vaste lasten, zoals een hypotheek of je huur. Zo kunnen we je kredietlimiet goed inschatten.

Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een online lening?

Iedereen vanaf 18 jaar kan nu vrijwel direct online geld verdienen. Het enige wat jij nodig hebt is toegang tot internet, een computer of een mobiele telefoon en jouw lening aanvraag wordt binnen enkele minuten online ingediend.

Voordelen die je meteen kunt voelen

Perfecte beoordeling op beoordelingsplatforms:
Al jaren 5 gouden sterren voor PROKREDIET op onafhankelijke consumentenportalen – dankzij meer dan 99% positieve reviews.

Leningen zonder bewijsstukken:
PROKREDIET SERVICE beheert de toekenning van uw lening. Wat onze klanten met hun geld doen, is volledig aan hen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij geloven dat elke klant uniek is en we werken met je samen om de juiste financierings- of investeringsoplossing voor jouw behoeften te vinden. Onze online aanvraagprocedure is eenvoudig en transparant en ons team van experts staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je bij elke stap te helpen.