HomeOver ons

Over ons

Uitmuntendheid in online financieringsoplossingen is onze absolute toewijding aan onze klanten. Ons team van toegewijde online leningexperts werkt hard om u te voorzien van op maat gemaakte leenopties voor uw zakelijke, zakelijke en persoonlijke behoeften.

Onze klanten de best mogelijke leenservice bieden

Dankzij onze uitgebreide ervaring in persoonlijke en commerciële leningen kunnen we je unieke oplossingen bieden voor je krediet, van simulatie tot volledige terugbetaling. Jij kiest het model dat het beste bij jou past en wij zorgen voor de service.

98.3

Tevreden klanten

212

Toegewijde adviseurs

91

Goedkeuringspercentage

35

Bestreken landen

Solide activa tot uw dienst

Al bijna twee decennia lang zijn we een van de grootste financiële dienstverleners in de subregio. De financiële entiteit levert financiële diensten aan bedrijven, KMO’s, ondernemers en particulieren via verschillende kanalen: meer dan 200 commerciële kantoren en contactpunten met klanten (539 geldautomaten, 4.168 verkooppunten, online bankieren, sociale netwerken, enz.)

EEN ORGANISATIE VOOR VERANTWOORD LENEN

Ons doel is om verantwoorde kredieten te ontwikkelen die iedereen ten goede komen en ieders belangen respecteren. Wij waren een van de eerste bedrijven die zich resoluut verzetten tegen een te hoge schuldenlast en wij aarzelen niet om bepaalde kredietaanvragen af te wijzen wanneer dit in het belang van de klant is. PROKREDIET SERVICE past dagelijks verantwoord krediet toe en respecteert het financiële evenwicht van zijn klanten door aanbiedingen en diensten op maat van hun behoeften: als gevolg daarvan worden de meeste leningen volledig terugbetaald.

Kredietgarantie: krediet zonder verborgen kosten

Met jouw gegarandeerde leningaanvraag krijg jij altijd de lening die jij wilt zonder verborgen kosten.

Lening aanvragen Er zijn al meer dan 300.000 leningen uitbetaald

Onze jarenlange ervaring helpt ons om onze klanten in heel Europa tevreden te stellen.

Flexibele betaling

Bespaar op rente en verkort de aflossingsperiode door te betalen volgens een budget dat bij jou past.

Wacht niet: vraag nu je krediet aan.

Ons team van financiële experts is toegewijd om u oplossingen op maat te bieden, aangepast aan uw specifieke situatie en behoeften.